BobProctor

Gratis online workshop med Bob Proctor

Tilmeld dig den næste transformerende workshop og få selskab af Amerikas mest anerkendte ekspert inden for det menneskelige sind – Bob Proctor.

Indtast dine oplysninger nedenfor og du får besked næste gang der afholdes en workshop.

Tidligere workshop-deltagere siger...

Screenshot 2
mads lilholt
mona buchhave
Screenshot 5
Screenshot 3

I en workshop med Bob Proctor vil du lære...

  • Det ene karaktertræk som ALLE succesfulde mennesker har til fælles, og hvordan du udvikler det.
  • Hvordan du giver slip på gamle tankemønstre og indre begrænsninger og skaber det, du ønsker.

  • At overvinde frygten, udvikle tro og tillid til dig selv og følge din intuition.

  • Hvordan du træffer de rigtige beslutninger, og med lethed skaber kvantespring i dit liv.

  • Den bedste vej til et højere bevidsthedsniveau

Du behøver ikke lange uddannelser, årtiers erfaring og avancerede systemer. gratis live traeningAlt du behøver er at udvikle et succesfuldt mindset og følge bestemte principper. Det er det, som Bob Proctor vil lære dig i denne 5-dages live-workshop.

Hvem er workshoppen for? Hvem er det ikke for?

Workshoppen er for dig, der ønsker at opnå mere og udleve dit potentiale. Det er for dig der ved, at personlig udvikling er essentielt. Workshoppen er ikke for dig, der ønsker hurtige løsninger, og kun leder efter grunde til, hvorfor tingene ikke kan lykkes.

Hvornår og hvordan kommer workshoppen til at foregå?

Vi kan desværre ikke sige hvornår den næste workshop foregår. Men hvis du tilmelder dig ovenfor, giver vi dig besked, så snart nogle tider bliver offentliggjort. Workshoppen bliver som regel livestreamet i en facebook gruppe, som du kan blive en del af. Er du forhindret i at deltage live, sender vi ofte en optagelse ud bagefter.

Er der noget jeg skal forberede mig på inden workshoppen starter?

Når du tilmelder dig, kan du få tildelt specielle arbejdsark, der hjælper dig med at øge din indlæring. Vær sikker på, at du har papir og blyant klar til at skrive noter. Mød op med en stabil internetforbindelse, så du får det hele med.

Hvad kan jeg forvente, at der sker efter workshoppen?

Efter workshoppen åbner vi op for, at du kan få svar på dine spørgsmål. Du vil samtidig få en eksklusiv mulighed, for at tage skridtet videre, og arbejde med et af vores online forløb.

Om os

Vi hedder Kasper Bering & Jeppe Søgaard, og vi er her for at hjælpe dig med at skabe det liv, som du virkelig ønsker. Vi giver dig derfor tilbuddet om at komme med på denne workshop, som er arrangeret af vores personlige mentor Bob Proctor.

Som lille drømte vi altid. Vi drømte om at være actionhelte, der ændrede verden til det bedre. Vi drømte om iværksætteri. Vi drømte om store biler. Vi drømte om eksklusivt tøj.

Alt var muligt i vores fantasi. Vi ved nu, at barndommens magi også fungerer i den virkelige verden. Men der gik nogle år, før vi indså det… Vi tog den klassiske vej til at blive voksen. Masser af uddannelse og en god karriere. Vi havde et godt liv, dog havde vi alligevel en følelse af, at der var mere til livet… En følelse af at skabe noget stort… noget meningsfuldt at give verden…

Mange troede, at vi var skøre...

…når vi fortalte om vores urealistiske drømme og ideer. De fleste sagde, at ”vi skulle være tilfredse” og blive i vores sikre velbetalte jobs. Vi troede ofte, at der var noget i vejen med os, idet vi tænkte på en anderledes måde end de fleste.

Og alligevel så tog vi på et tidspunkt springet… Vi forlod vores sikre og velbetalte jobs og startede vores egen virksomhed med vores hjerte, som vi kort tid efter kunne leve af. Uden et stort team, uden høje udgifter eller en kompliceret marketingstrategi og uden en masse teknologi.

Og vi VED, at du er i stand til at gøre det samme.