Tillykke, din guide til at finde og udleve dit formål er i din email indbakke om 3 minutter

Lær hvordan du kan skabe et større impact i din branche, tiltrække fere kunder og arbejde med dit eget mindset så du kan opnå større frihed i dit liv

Du ved hvad du skal gøre, du ved hvordan du skal gøre det, men alligevel er der noget der holder dig tilbage - se her hvordan du bryder ud af det.

Gennemtestet af mere end 3,400 danskere.

100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. no questions asked.

Sådan forvandler du dit liv og din forretning på blot 3-6 måneder, ved at ændre måden du tænker på

jeppe og kasper magasin scaled 1

Er du træt af hele tiden at skulle sælge dig selv? Træt af ikke at have en forudsigelig indkomst? Og ville du ønske, at du havde et konstant flow af potentielle kunder, som bankede på døren og stod klar med dankortet for at betale dit produkt?

Vi forstår dig godt. For vi har selv været der engang.

Den dag i dag, har vi hjulpet mere end 3000 deltagere med at komme tættere på deres drømme, mere end 400 lønmodtagere til at tage springet som selvstændig coach, og hjulpet mere end 150 coaches med at skalere deres forretning og eliminere usikkerheden ved at være selvstændig. Og Klub 3% er det første skridt.

3400 har opnået et liv med større frihed - det samme kan du

Uanset hvor du er i livet, og hvor du har været førhen, er det hverken for sent eller for svært at lægge dit liv helt om. Selvom det virker usandsynligt lige nu, kan dine inderste drømme og ønsker sagtens gå i opfyldelse.

Vores populære coachingforløb tager udgangspunkt i mere end 50 års studier udført af den anerkendte ekspert i personlig udvikling, Bob Proctor. Disse principper har hjulpet mange tusinde mennesker over hele verden med at tage kontrol over deres liv og gøre deres drømme til virkelighed – og det samme kan ske for dig. 

Bering Soegaard workshop 2021 131 scaled 1

I dag kan være starten på begyndelsen

kundereferencer

Kan du være ærlig overfor dig selv i et sekund?

Er du villig til at gøre hvad der er nødvendigt for at finde omdrejningspunktet i din virksomhed ved at opdage hvordan nogle af de mest succesfulde mennesker i verden tænker? Og vil du lære fra nogen, der har mestret mindsettet? Nogen der vokser eksponentielt under en skiftende økonomi?

Det valg må du selv træffe…

Hvis du er klar til at opnå de evner, der kan skabe reel effekt og reel succes i løbet af de næste 6-12 måneder, så ved at dette er perfekt til dig.

Hør hvad Klub 3% medlemmerne siger;

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Kirsten Bak Hansen

Webshop-ejer

“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Johannes Rosendal Andersen

Elitesportscoach

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

Camilla Noach

Coach og medejer af Zimpelt

“Forløbet hos Bering & Søgaard har hjulpet mig til at indse, at jeg er en succes. Den økonomiske investering betyder ingenting i forhold til det udbytte, man får. Vores coachingvirksomhed er vokset eksponentielt takket være Diamond Rich Club, og jeg vil anbefale enhver seriøs selvstændig at deltage.”

Dette er det perfekte sted at 'restarte'

KLAR TIL AT TRYKKE PÅ 'RESET' OG BRYDE IGENNEM DINE BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER?

FØR DELTAGELSE

EFTER DELTAGELSE

Livsforandrende Visdom

Så... Hvad er det præcist du får adgang til?

1 1

Modul #1

Formål, vision & mål

Første module vil skabe klarhed over, hvordan du både finder og sætter dit mål. Du vil lære den kreative proces bag det at opnå store mål, som er værdige for dit liv.

Derudover vil bonus modulet med Bob Proctor lære dig hvordan du kommer i harmoni med de mål, som du sætter for dig selv.

2

Modul #2

PARADIGMESKIFT

Vi lærer dig hvad paradigmet er, hvordan det blev skabt, og hvorfor du skal ændre det for at opnå dine ønskede resultater.
Dette er information, som vil ændre dit liv, men som de fleste mennesker går i graven uden. 

Paradigmet er uden tvivl det vigtigste begreb
du kommer til at lære, da det påvirker alle områder af dit liv. 

3

Modul #3

ACCELERER DIN REJSE MOD ØKONOMISK UAFHÆNGIGHED

Her snakker vi om hvordan du kan ændre din opfattelse af penge. Du vil aldrig opleve økonomisk velstand og rigdom i dit liv, hvis ikke du har et godt forhold til penge. 

Penge kommer hvor de er budt velkommen, og bliver hvor de er værdsat.

4

Modul #4

ELIMINER BEKYMRINGER, FRYGT & STRESS

Her vil vi gå i dybden med hvorfor stress er noget, som vi selv skaber, og hvordan vi derved kan undgå det. 

Når du har set dette modul vil du opdage, hvorfor det er så ekstremt vigtigt at studere din personlige udvikling hver dag.

I bonus modulet vil du se Sandy Gallagher fortælle om processen, der opstår i dit sind og din krop, når du træder ud for at gøre noget, som du ikke har gjort før.

5

Modul #5

PROFESSIONELLE SKABER, AMATØRER KONKURRERER

Din attitude kontrollerer ethvert område af dit liv. Desværre er det ikke et emne, der undervises i, hverken i skolerne eller i kurser. Husk at du behøver ikke at være syg for at få det bedre. Din attitude kan altid forbedres. 

Vi vil vise dig hvordan undgår at sammenligne dig med andre, og hvis du absolut skal konkurrere, så lærer vi dig hvordan du gør det med sig selv.

6

Modul #6

SPECIEL BONUS

Succesfulde mennesker lader aldrig omstændighederne stoppe dem fra at gøre, hvad de inderst inde virkelig vil. 

Mere vil vi ikke fortælle om bonus modulet 😉

100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. no questions asked.

Bering Soegaard workshop 2021 86 scaled 1
85A2163 scaled 1

Som medlem af Klub 3% Serien får du:

100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. no questions asked.

SE VORES KUNDECASES:

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb i “øjenhøjde”, hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef, DLT Group A/S

Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Mette Rogild-Olesen

Ejer af Carla Blomster

“Igennem forløbet har jeg elimineret overspringshandlinger og er blevet langt mere fokuseret. Jeg har lært at tage handling, før jeg føler mig klar, og lader dermed ikke mine resultater og mine omgivelser påvirke mine beslutninger. Jeg træffer beslutninger ud fra et, jeg ønsker. Derudover har jeg også fået opsat min første passive indtægter i form af ejendomsudlejning.”

Johan Lindblad

Seniorrådgiver i Nordisk Råd

Hvad er Bering & Søgaards baggrund?

Vi er begge uddannet under selveste Bob Proctor, der bl.a. er kendt for at være med i filmen “The Secret”, som har skabt en bredere forståelse for succes og loven om tiltrækning blandt millioner af coaches verden over.  

Bob Proctor anses desuden som en af verdens førende tænkere inden for personlig udvikling og det menneskelige potentiale – og igennem de sidste 58 år har han studeret sindet og den menneskelige adfærd. 
 Vi valgte begge at blive certificerede coaches hos Bob Proctor, og i dag  hjælper vi andre, som dig, med at skabe positive transformationer. 

Hvilke processer arbejder vi med?

Personlig udvikling er for dig, der vil mere og er klar på at gå all-in på selvudvikling.

Har du en drøm, du gerne vil realisere, eller har du en virksomhed, der er klar til næste fase? Kender du vejen i mål? 

Vores fornemmeste opgave er, at dele ud af vores erfaring og give dig de redskaber, du skal bruge for at blive succesfuld på professionelle såvel personlige plan.

Vedvarende resultater starter med at kigge indad

Før du kan skabe vedvarende resultater, må årsagen til dine resultater findes.

Vi lærer dig at blive fortrolig med den mentale og kreative proces – en proces, der adskiller den middelmådige som sidder fast, fra den suveræne, der lykkes med alt. 


Lær en simpel, men altafgørende metode til at bryde igennem de følelser, som holder dig tilbage fra at blive den bedste version af dig selv!

Bering Soegaard workshop 2021 68 scaled 1
BeringOgSoegaard 53 of 55 scaled 1
MG 9205 WEB zpsojluy3br
MG 9155

Vi hjælper dig til et vinder mindset

Igennem de 6 moduler vil du gennemgå en udvikling, der er større end de sidste 6 år af dit liv!

Du vil opdage, hvordan du forbedrer din økonomi, dit helbred og din livsstil. Som en del af af Klub 3% Serien får du adskillige årtiers studier og erfaringer i succes ført direkte ind i dit liv.

Succesprincipper som er anvendt af højt udøvende sportsatleter, forretningsfolk, kunstnere, iværksættere og andre “smart”-arbejdende folk. Folk, der ellers vil blive kaldt for heldige eller mirakelmagere – og det er folk, der altid ser ud til at give mere, gøre mere og have mere.

Få dit eksklusive medlemsskab af Klub 3% Serien og begynd at leve det liv, som du ved, at du fortjener.

297 KR.

100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. no questions asked.

VORES DELTAGERE ER DIN GARANTI FOR KVALITEt

Søren Vasegård Andreasen

Advokat
“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Nik Khanthong

Iværksætter og ejer af SPYD Madvogn

“Jeg er vokset helt vildt. For 2 år siden var min løn 15.000 kr. udbetalt, og i dag omsætter vi for 350.000 kr. om måneden, og jeg hiver 50.000 kr. ud hver måned. Jeg har fået frihed for og kan sammen med min familie gøre, hvad jeg vil takket været kurset.”

 

"Okay drenge, what's the catch"

Hør – Vi skjuler ikke noget.
Vi giver dette vanvittige tilbud som bestikkelse for at få dig til at få et indblik det materiale vi underviser i

Hvorfor vi dog gøre dette?

Faktisk, et par forskellige årsager…

Årsag #1 — Vi ved, at når du bruger 10-15 minutter hver dag på at studere dette materiale kan vi næsten garantere, at du vil se en forandring i dit liv… Vi ved det. Du vil blive afhængig at udvikle og udfordre dig selv og FORELSKE dig i at arbejde med dit eget mindset.


Årsag #2
– Vi ved, at når du først begynder at arbejde med dit mindset og begynder at se og mærke en forskel i din hverdag, i dit parforhold, din virksomhed og din økonomi, så er det mere sandsynligt, at du deltager i vores forløb Diamond Rich Club, som er til dig som vil lære hvordan du tager din virksomhed til 6 og 7 cifre. (Og vi ville elske at have dig til at være en del af dette)

Årsag #3 – En af de største grunde, til at folk aldrig opnår deres mål og drømme er fordi de har tendens til at sidde fast i et mørke, hvor de overtænker tingene til det punkt, hvor det næsten er umuligt at komme videre. 

Og da vi har arbejdet med Bob Proctors teorier siden 2013, og har hjulpet mere end 4,000 danskere tættere på deres drømme, er vi i en fantastisk position til at give dig dette forløb til en brøkdel af prisen… Så selv de grønneste nybegyndere kan komme i gang uden at bekymre sig om at bryde banken.

Årsag #4 — Vi synes alle fortjener en chance. Og vi forstår at ikke alle har råd til vores forløber. Men det skal ikke være på grund at pengene at du ikke begynder at arbejde med dit eget mindset, for så får du aldrig råd til noget at alt det du går og drømmer om.

Vi har tidligere solgt dette forløb til 2.997,- og vi har hørt fra tidligere deltagere at de har benyttet sig af Klub 3% materialet i flere år i træk. Og det samme vil vi give dig muligheden for nu.

Bare sig "Måske"

og så er Klub 3% noget for dig

Det er det smukke ved Klub 3%! Du behøver ikke engang at forpligte dig og sige “JA!” lige nu…

Alt du skal gøre er at sige “MÅSKE”.

“Måske vil jeg prøve det…”

“Måske kan jeg gøre det!”

“Måske er jeg klar til at vækste min virksomhed og ændre mit liv…”

“Måske er det at arbejde med mit mindset svaret, jeg har ventet på…”

Er du klar til at sige MÅSKE, og modtage adgang til Klub 3%?

1 2

Med det sagt

Dette er hvad du skal gøre nu

tivoli banner min

Herfra er det bare at udfylde dine oplysninger, så vi kan sende dit login og byde dig velkommen indenfor!

Gå videre og klik eller tryk på den gyldne knap nedenfor, betal gerne med mobilepay, hvis det er nemmest for dig.

Når du tilmelder dig, får du øjeblikkelig adgang til alle vores 6 monduler på sin helt egen platform, samt en invitation til vores Facebook coaching-gruppe.

Og husk – det er din tid til at få noget til at ske!

vi lover dig

Når du først har gennemgået de 6 moduler vil du føle dig som en rockstjerne.

Vi ved, hvor fjollet det kan lyde, men ærligt talt, der er bare ikke noget lignende…

Og slet ikke tale om i denne prisklasse.

Vi vil gerne have, at du oplever, hvordan det er at bygge en blomstrende forretning med lethed og flow, og det hele starter, når DU starter.

Vi ses i Klub 3%

Jeppe Kasper i Tivoli min

I dag kan være starten på begyndelsen

Kærlighed

Kasper & Jeppe